Dr. Kovács Nyelvstúdió

Jogi Szaknyelv — Jogászoktól.

Itt oktattunk, publikáltunk:

Az "Elfogadom" gombra kattintással Ön elfogadja a webhely által használt sütiket. Többet erről

Rólunk - Szerzői jogok

Ez az oldal Dr. Kovács Tímea szakmai honlapja, célja, hogy információt szolgáltasson az oktatási, fordítási szolgáltatásokról, lehetőségekről és kapcsolódó eseményekről.

Az oldal tartalma

Az oldalakon található szövegek, fotók, filmek, rajzok, táblázatok, hangok és adatok a szerzői jog védelme alatt állnak. Az oldalon található tartalom anyag bármilyen formában történő másolása, reprodukálása kizárólag saját magáncélú használatra engedélyezett, üzleti célokra kifejezetten tilos. Az anyag reprodukálása vagy használata az általános web-böngészésen túl nem engedélyezett. Egyebekben tilos az oldalon található anyagok bármilyen formában történő módosítása, átalakítása vagy kiegészítése, ide nem értve az erre a célra kialakított, hozzászólásokat és javaslatokat tartalmazó fórumon történő megjegyzéseket. A szerzői jogokat a tulajdonos senkire át nem ruházza, az illegális használat vagy a jogok más jellegű sérelme esetén büntetőeljárást indít, illetve az ezzel kapcsolatosan felmerülő kára megtérítése iránt polgári jogi igényt terjeszt elő a károkozóval szemben.

Az oldal valamely részének saját, nem üzleti célú használata jelen oldal tulajdonosa írásbeli engedélyének megadását követően lehetséges. Ezen esetben is mindenkor szükséges forrásként a tulajdonos nevének megjelölése, és az oldalra (http://www.drkovacstimea.hu) való hivatkozás.

Törekvésünk, hogy az oldalon található információ teljes körű, naprakész és pontos legyen, ám a megjelent tartalommal kapcsolatban garanciát nem vállalunk, illetve az oldalon található adatok csak kifejezett jelölés esetén tekinthetők ajánlatnak az ott megadott érvényességi határidővel és alkalmazással. Egyebekben az oldalon megjelenített adatok érvényessége ügyében minden esetben vegye fel a kapcsolatot velünk.

Az oldalon megadott adatok

Jelen honlap tulajdonosa az oldal látogatóiról nem-személyes jellegű adatokat gyűjt annak érdekében, hogy az oldal tartalmát a látogatók igényeihez - azok minél jobb kiszolgálása érdekében - minél jobban hozzá tudja igazítani.

Személyes adatok csak a látogató önkéntes adatszolgáltatása révén kerülnek jelen honlap tulajdonosának birtokába. Ilyen adat pl. a név és az e-mail cím, melyeket a honlap tulajdonosa kizárólag az előre jelzett célra használ fel, illetve azt a látogató kérésének megfelelően teszi. A személyes adatok tárolása, vagy bármilyen jellegű felhasználása és hasznosítása kizárólag a jogszabályok által előírt módon az érdekelt személy írásbeli kifejezett hozzájárulása alapján, az abban megjelölt mértékig és célra történik a honlap tulajdonosa által.

Mind a személyes, mind a nem-személyes jellegű adatokat a jelen honlap tulajdonosa bizalmasan kezeli, harmadik félnek ki- illetve el nem adja, illetve mindent megtesz annak érdekében, hogy kívülálló harmadik személyek ne férjenek hozzá az említett adatokhoz.

Más oldalra mutató linkek

Ha az oldalon található linkeket használja, kilép az oldalról. A linkelt oldal esetenként a jelen honlap tulajdonosától függetlenül, önállóan működik, nem áll jelen honlap tulajdonosa felügyelete alatt.

Az oldalon található linkek esetén a linkelt oldalak tartalmáért jelen honlap tulajdonosa felelősséget nem vállal. A jelen honlap tulajdonosa nem vállal felelősséget semmilyen kárért, mely a linkelt oldalakra való belépésből, az ott való böngészésből ill. az ott található anyagok használatából ered.

Erre az oldalra mutató linkek

A más oldalakról erre az oldalra mutató linkek kizárólag jelen honlap tulajdonosa engedélyével helyezhetők el. Amennyiben ehhez a jelen honlap tulajdonosa nem járul hozzá, erre az oldalra mutató linkek elhelyezése más oldalakon nem lehetséges.

© 2008, 2012

Jogi angol hanganyagok és válaszok gyűjteménye

LEGAL ENGLISH

Több mint 600 jogi angol hanganyag (pl. Oxford, Yale, Harvard Law School mp3-ak), jogi szaknyelvi kérdések-válaszok kereshető formában + Jogi Angol Klub-tagság email-értesítővel a friss jogi angol kérdésekről és külföldi állásokról.


Nem töltötte ki a név mezőt.

Nem adta meg, vagy hibásan töltötte ki az e-mail cím mezőt.

A gyűjteményhez egyet kell értenie az ÁSZF-el.

Ingyenes anyag igényléséhez hozzá kell járulnia.

Jogi angolt tanulók mondták

"Örülök, hogy lehetőségem volt, egy jó kis csapatban tanulni a szakmai angolt. Számomra fontos volt, hogy az órák részletes tematika alapján jól felépítettek és beszédcentrikusak voltak...
dr. Bak Judit, jogász
„Azért ajánlanám másoknak is ezt az oktatást, mert olyan oktatja a szaknyelvet, aki tisztában van a magyar és az angolszász jogrendszerrel is (nem fordulhat elő bizonyos jogintézmények fordí...
Dr. Molnár Krisztina, jogász

Általános angolt tanulók mondták

Kinga, programozó
"Amikor eldöntöttem, hogy keresek egy angoltanárt, több ember lapját is megnéztem. Akkor lettem biztos benne, hogy Hozzád szeretnék járni, amikor az első email-t váltottuk. Nem győztem ...
Kinga, programozó
Jocó, Cserháti Sándor Műszaki Szakközépiskola
"Én nagyon élveztem az óráidat, főleg mert jó volt a hangulat és a társaság, és mert a tanulásban is segített, hogy a suli mellett ott is tudtam angolozni. Szerintem legjobban a szókinc...
Jocó, Cserháti Sándor Műszaki Szakközépiskola

Kövesd a frissítéseket

 

Oldaltérkép

 
Ugrás a lap tetejére †
 

© 2008-2022 Minden jog fenntartva. Oldaltérkép

A honlapon elérhető internetes felületen feltett kérdés alapján adott válaszok csupán a tájékoztatás célját szolgálják, nem tekinthetők konkrét ügyben adott jogi tanácsadásnak; a honlap fenntartójaként kifejezetten kizárunk minden felelősséget bármilyen, az ingyenes kérdés-válasz keretében adott válasz alapján kifejtett tevékenység vagy mulasztás tekintetében. A honlapon elérhető tartalmak nem minősülnek sem jogi tanácsadásnak, sem ajánlattételnek, sem pedig ajánlattételre történő felhívásnak.

Készítette, fejlesztette: Nagy Rómeó