Dr. Kovács Nyelvstúdió

Jogi Szaknyelv — Jogászoktól.

Itt oktattunk, publikáltunk:

Az "Elfogadom" gombra kattintással Ön elfogadja a webhely által használt sütiket. Többet erről

Jogi Angol Kulcsszavak Könnyedén online képzés

Az egyetlen kétnyelvű,
okostelefonon, tableten, laptopon, PC-n
hallgatható, online jogi angol tanfolyam!

Mi ez?

Vélemények

Horilla Edina, jogász

"Timi tanítási módszere ösztönző, nem érzem nehéznek a tanulást, inkább igazi kikapcsolódásnak. Első nap végighallgattam az összes leckét, mert magával ragadott az összeszedettség, a könnyedség, a tananyag logikus felépítése, a könnyen érthetőség és a nagyon szép kiejtés. Az eddigi jogi angol tanulmányaimmal összevetve tapasztalatom az, hogy ott a tananyagok az angolszász jogrendszerre épültek és a magyar jogrendszert tekintve a terminológia hiányos, nehezen összevethető, az angol-magyar jogi szótárak pedig szószedetet adnak és a szó mögöttes jelentéséről, konkrét használatáról nem adnak információt, ami gyakorlati alkalmazása során helytelen használatot eredményezhet. Ez az online tananyag napi - jogi - munkát megkönnyítő szószedetet tartalmaz, a példamondatok életszerűek, segítik a fordítást, megkönnyítik a tanulást. Este tudok a tanulással foglalkozni, nagyobb mennyiséghez edződtem, mert folyamatosan tanulok, így az összes leckét meghallgatom, a szavakat jegyzetelem, a példamondatokat a megoldás előtt átfordítom és utána ellenőrzöm. Az angol szaknyelv egyik hobbim, szívesen részt vennék további jogi angol kurzuson is nála."

Horilla Edina, jogász

 
Lippai Lili, joghallgató

"Egyik ismerősöm lájkolta az oldalt, s így találkoztam ezzel a lehetőséggel. Akkor még a vizsgaidőszak kellős közepén tartottam, de akkor megfogadtam, hogy mihelyst lehetőségem lesz felkeresem majd az oldalt és átnézem. Szeretnék Erasmus ösztöndíjjal tanulni külföldön, és idejében el kell kezdenem a felkészülést. Nagyon szívesen fogom ajánlani tovább! Tegnap már belehallgattam az első részbe, nagyon praktikus, érthető! Örülök, hogy rátaláltam! Ez a lehetőség kellő szorgalommal, és kitartással biztosan gyümölcsöző lesz."

Lippai Lili, joghallgató

 
Horváth Lívia, joghallgató

"A szabadidőmben hallgatom a tananyagokat, amelyek nagyon jól követhetőek, élvezem a tanulást! :) Az egyetemi elfoglaltságaim mellett hetente 1-2 alkalommal van időm rá. Az utolsó pár napot is kihasználom a tanulásra! :)"

Horváth Lívia, joghallgató

 
Szenczi-Pető Tímea, szakfordító

"Szakfordító szakos hallgatóként kifejezetten angol jogi szaknyelvvel kapcsolatos könyveket, internetes oldalakat kerestem, amikor rátaláltam dr. Kovács Tímea oldalára. Szakdolgozatomat jogi témában írtam és ehhez kiváló segítséget nyújtott mind a Contract Law I. című könyv, mind az online tréning. Ajánlom minden olyan nem jogász végzettségű, az angol jogi szaknyelv iránt érdeklődő fordítónak, aki érthető, könnyen követhető jogi angollal szeretné e területen bővíteni ismereteit. A tanulási módszerem? Csak késő este volt időm a tanulásra, az anyag többszöri meghallgatása után kijegyzeteltem a példamondatokat, ezt követően átolvasgattam, majd a kifejezések alapján próbáltam bevésni, memoriterként megtanulni a mondatokat. Napközben, ha volt pár percem, belenéztem a könyvbe is, és a kulcsszavakat kijegyzeteltem egy post-it-note-os papírra. Ezeket az esti tanulás befejező lépéseként átolvastam, másnap pedig ezek átismétlésével kezdtem az esti tanulást."

Szenczi-Pető Tímea, szakfordító

 

"Az online jogi angol tanfolyamot ajánlom minden olyan személynek, aki középszinten (Intermediate B1 B2) beszéli az angolt és most teszi meg a legelső lépéseket a jogi angolban. Nagyon jó az ár-érték arány, s az is, hogy az angol szavak után 2x is ismételve van a magyar szó. Az általam preferált módszer a feldolgozásra a szószedetekben hallható mondatok hallás utáni leírása volt. Őszinte tisztelettel"

JUDr. Nagy Péter, Szlovákia

 

"Nagy örömmel fedeztem fel online kurzusod, mivel végzett társadalomtudományi és gazdasági szakfordítóként jogi szaknyelvi tudásomat kívánom bővíteni, illetve erre a területre szeretnék specializálódni. Szakaszokban már 2 leckén túl vagyok, és az a véleményem, hogy fantasztikus, és a céljaim eléréséhez erre van szükségem! Időközben a könyv is megérkezett, gyorsan belelapoztam, az is nagyon elnyerte a tetszésemet! Gratulálok az anyagok összeállításához, és nagyon boldog vagyok, hogy Rád találtam! :) Szakfordítóként a kétnyelvű anyagok a pótolhatatlanok és nélkülözhetetlenek számomra.
Egy biztos: ha ezt az elsőt elvégzem, azonnal folytatom a következővel!
"

Füleki Eszter, okleveles szakfordító/tolmács

 
Papp Luca, ELTE joghallgató

"Joghallgatóként sajnos nagyon kevés idő marad a zh-k és a tanórák mellett a jogi angol tanulására, ezért nekem az online képzésben az tetszik a legjobban, hogy a hanganyagok rövid részletekben elérhetőek, pár perc alatt is hallgathatóak, így ha egészen kevés időm van, akkor is tudok a jogi angollal haladni."

Papp Luca, ELTE joghallgató

 

Cselik Eszter, Facebook


Témái

I. Jogi Angol Kulcsszavak Könnyedén szókincsfejlesztő képzés

A 6 db lecke témakörei

Jogi angol kulcsszavak

 1. Gyakori főnevek a jogi angolban és használatuk
 2. Gyakori igék a jogi angolban és használatuk
 3. Tulajdon, birtok, jogok, kötelezettségek

Eljárások

 1. Törvényhozás, jogalkotás, hatályon kívül helyezés
 2. Hatóságok, kérvény benyújtása, iktatás, határidő
 3. Eljárások, per, bíróság, tényállás, elsőfok, fellebbvitel

Hallgass bele!

Az MP3 tananyag három rövid részlete ingyenesen, vásárlási kötelezettség nélkül hozzáférhető, meghallgatható. Egy tanfolyam hanganyagainak teljes mérete ~235 MB. A hanganyagok gondtalan lejátszásához ajánlott minél nagyobb letöltési sebességre képes, szélessávú internet elérés. A lejátszó eszközök hangzása miatt a legjobb hangminőség asztali gépen, külső hangszórón történő hallgatással biztosítható. Itt belehallgathatsz néhány hanganyag-részletbe!


Az oktatóról

Dr. Kovács Tímea

Dr. Kovács Tímea jogi angol-oktató, az EU terminológiája szerinti jogász – nyelvész. 7 évnyi joggyakorlatot követően több mint nyolc éve angol jogi szaknyelvet oktat, publikál, a Jogi Fórum Jogi Szaknyelvi mellékletének és az Ügyvédek Lapja szaknyelvi rovatának vezetője. A Jogi Szaknyelvi Könyvek sorozatban megjelent „Angol jogi szaknyelv I. Contract law Szerződések joga” című könyv szerzője. PhD szakterületei: Az európai magánjogi jogfogalmak egyértelműsítése, fogalmi meghatározása, egységes európai jogi terminológia.

Hol találkozhattál már vele?

 • Jogi Fórum
 • Ügyvédek Lapja
 • Pázmány - JÁK
 • ELTE-ÁJK
 • Széchenyi István Egyetem
 • Károli Gáspár Református Egyetem
 • Miskolci Egyetem
 • Pécsi Tudományegyetem
 • Jogerő

Ugrás a rendeléshez

A képzés előnyei

Ugrás a rendeléshez

Kiknek ajánlottak a képzések?

Az angol jogi szaknyelvet elsajátítani kívánó, de elfoglalt

Ugrás a rendeléshez

Mennyi időráfordítást igényel?

Te szabhatod meg, mikor és mennyi ideig tanulsz: a képzés tananyagai 8 hétig állnak rendelkezésedre, de heti két tananyag feldolgozásával már 3 hét alatt elvégezhető az adott képzés.

Hogyan vehetek részt a képzésen?

Ajánlataink

Kulcsszavak képzés
63 990 Ft
58 990 Ft
Középszintű jogi angol
69 990 Ft
64 500 Ft
Középszintről jogi haladó szint!
225 000 Ft
189 990 Ft
Mindent bele - csomag!
235 990 Ft
199 990 Ft
"Jogi Angol Kulcsszavak Könnyedén" szókincsfejlesztő online képzés
"Angol jogi szaknyelv I. Contract law – Szerződések joga" kötet - -
INGYENES kiszállítás -
"Gazdasági Jogi Angol Könnyedén" online képzés - -
"Angol jogi szaknyelv II. Business law – Gazdasági jog" kötet - -
BÓNUSZ: Tárgyalási Angol lecke - -
Ezt választom! Ezt választom! Ezt választom! Ezt választom!

A rendelés menetének összefoglalása

 1. Válaszd ki a honlapon lévő információk, leírások alapján a kívánt tananyagot-tananyagokat és a jelen oldalon lévő ajánlatok közül a számodra megfelelőt.
 2. Ezek alapján töltsd ki az alábbi megrendelőlapot. Add meg az adataid és a kívánt tananyagot-tananyagokat, illetve a kívánt mennyiséget. Figyelj, hogy minden adatot pontosan adj meg. Az online képzésen való részvétel esetén a megadott email-cím használható.
 3. Az általad megadott email-címre megküldjük a megrendelés visszaigazolását.
 4. A megrendelés alapján legkésőbb 8 napon belül utald át az összeget.
 5. Szállítási idő: az összeg beérkezésétől számított 3-7 munkanap.

Fizetés módja és a kiszállítás

A fizetés előreutalással lehetséges.

A kiszállítás futárszolgálattal, légpárnás borítékban történik. Jelenleg a kiszállítás Magyarország területén lehetséges, szállítási idő: az összeg beérkezésétől számított 3-7 munkanap.
Az online képzéshez való hozzáférés megadása és a zárt-titkos résztvevői csoportba való meghívás az összeg beérkezése után 1-2 napon belül emailben történik meg.

A Nyugodt Döntés Garanciája

Mivel 2015 óta már számos ügyfelünk elégedetten használta online képzéseink felületét, tudjuk, hogy a képzés szinte minden platformon működik. Ha kétségeid vannak, akkor téged is meggyőz Nyugodt Döntés Garanciánk. A Garancia arra vonatkozik, hogy ha az eszközödön véletlenül nem tudnád elindítani az emailben megkapott linkkel az online képzést (azaz nem indul el az MP3 hanganyag vagy nem tudod megnyitni a pdf-fájlokat), és ezt jelzed emailben vagy/és telefonon a hozzáférés megadása után 24 órán belül, akkor rendszergazdánk rendelkezésedre áll: emailben vagy/és telefonon segít, hogy miket állíts be az eszközödön (okostelefon, laptop, stb.), mit tudsz tenni a probléma elhárítása érdekében. Ha követted az utasításait, és még mindig ugyanaz a helyzet, akkor visszautaljuk a képzés árát. (Két év alatt három probléma merült fel mindössze, amelyet közösen sikeresen megoldottunk, így senki nem kérte vissza a képzés árát.)

Rendeld meg most!Termék / csomagÁrMennyiség
Mindent bele - csomag!
- "Jogi Angol Kulcsszavak Könnyedén" szókincsfejlesztő online képzés 1 fő részére
- 1 db "Angol jogi szaknyelv I. Contract law – Szerződések joga" könyv
- "Gazdasági Jogi Angol Könnyedén" online képzés 1 fő részére
- 1 db "Angol jogi szaknyelv II. Business law Gazdasági jog" könyv
- BÓNUSZ: Tárgyalási Angol lecke
- INGYENES kiszállítás
db
Középszintről jogi haladó szint!
- "Jogi Angol Kulcsszavak Könnyedén" szókincsfejlesztő online képzés 1 fő részére
- "Gazdasági Jogi Angol Könnyedén" online képzés 1 fő részére
- 1 db "Angol jogi szaknyelv II. Business law Gazdasági jog" könyv
- BÓNUSZ: Tárgyalási Angol lecke
- INGYENES kiszállítás
db
Gazdasági Jogi Angol
- "Gazdasági Jogi Angol Könnyedén" online képzés 1 fő részére
- 1 db "Angol jogi szaknyelv II. Business law Gazdasági jog" könyv
- BÓNUSZ: Tárgyalási Angol lecke
- INGYENES kiszállítás
db
Középszintű jogi angol
- "Jogi Angol Kulcsszavak Könnyedén" szókincsfejlesztő online képzés 1 fő részére
- 1 db "Angol jogi szaknyelv I. Contract law – Szerződések joga" könyv
- INGYENES kiszállítás
db
Kulcsszavak képzés:
- "Jogi Angol Kulcsszavak Könnyedén" szókincsfejlesztő online képzés 1 fő részére
db
Szerződések joga könyv:
- 1 db "Angol jogi szaknyelv I. Contract law – Szerződések joga" könyv
db
Kiszállítás költsége
Összesen
Kuponkedvezmény
Kuponkóddal összesen

Kupon beváltása


Hibás kuponkód vagy csak tankönyvre nem lehet kupont felhasználni.

Személyes adatok


Nem töltötte ki a név mezőt.

Nem adta meg, vagy hibásan töltötte ki az e-mail cím mezőt.

Nem adta meg, vagy nem egyezik meg a 'Megrendelő E-mail címmel'.

Nem adta meg, vagy hibásan töltötte ki a telefon mezőt.

Szállítási adatok


Nem töltötte ki a szállítás típusát.

Nem töltötte ki a név mezőt.

Nem töltötte ki a város mezőt.

Nem töltötte ki a csomag átvételi pont mezőt.

Foxpost szállítási módnál ismételt kiküldés esetén plusz 1890 Ft szállítási többletdíjat számolunk!


Nem adta meg, vagy hibásan töltötte ki az irányítószám mezőt.

Nem adta meg, vagy hibásan töltötte ki a település mezőt.

Nem adta meg, vagy hibásan töltötte ki a helyszín mezőt.

Számlázási adatok

Megegyezik a szállítási adatokkal

Nem töltötte ki a név mezőt.

Nem adta meg, vagy hibásan töltötte ki az irányítószám mezőt.

Nem adta meg, vagy hibásan töltötte ki a település mezőt.

Nem adta meg, vagy hibásan töltötte ki a helyszín mezőt.

Nem adta meg, vagy hibásan töltötte ki az adószám mezőt.

Nem adta meg, vagy hibásan töltötte ki a megjegyzés mezőt.

Megrendeléshez egyet kell értenie az ÁSZF-el.

Ez a megrendelés elektronikus úton megkötött szerződésnek minősül, amely fizetési kötelezettséggel jár, és amelyre az elektronikus kereskedelmi szolgáltatások, valamint az információs társadalommal összefüggő szolgáltatások egyes kérdéseiről szóló 2001. évi CVIII. törvény 5. és 6. §-ában foglaltak irányadóak. Az "IGEN, megrendelem" gombra kattintva a megrendelő elfogadja a hatályos ÁSZF-et. A szerződés 45/2014. (II. 26.) Korm. rendelet hatálya alá tartozik. Ennek okán az elektronikus úton leadott megrendelések esetén a könyvek tekintetében a megrendelő 14 napon belül indoklás nélkül elállhat a szerződéstől. Az elállási szándékot a megrendeléstől számított 14 napon belül legegyszerűbben e-mailben jelezheted (info [kukac] drkovacstimea.hu). A szerződést a megrendelő űrlap kitöltésével és a Megrendelem gombra való kattintással Kovács Tímea e.v.-vel kötöd (2234 Maglód, Andrássy u. 8/A, Adószám: 69516591-1-33). Fizetési feltételek: Megrendelésed után azonnal visszajelzést küldünk a megrendelés adatairól, valamint elküldjük a fizetési információkat. A fizetési határidő 5 nap.

Oldaltérkép

 
Ugrás a lap tetejére †
 

© 2008-2023 Minden jog fenntartva. Oldaltérkép

A honlapon elérhető internetes felületen feltett kérdés alapján adott válaszok csupán a tájékoztatás célját szolgálják, nem tekinthetők konkrét ügyben adott jogi tanácsadásnak; a honlap fenntartójaként kifejezetten kizárunk minden felelősséget bármilyen, az ingyenes kérdés-válasz keretében adott válasz alapján kifejtett tevékenység vagy mulasztás tekintetében. A honlapon elérhető tartalmak nem minősülnek sem jogi tanácsadásnak, sem ajánlattételnek, sem pedig ajánlattételre történő felhívásnak.

Készítette, fejlesztette: Nagy Rómeó