Dr. Kovács Nyelvstúdió

Jogi Szaknyelv — Jogászoktól.

Itt oktattunk, publikáltunk:

Az "Elfogadom" gombra kattintással Ön elfogadja a webhely által használt sütiket. Többet erről

Általános angolt tanulók véleményei

Olga, Írországból :)

"Örülök a lehetőségnek, hogy az angol nyelvtudásomat gyarapíthatom interneten keresztül. Színes és hasznos tanórákat kapok, amik a mindennapjaimban hatékony segítséget nyújtanak. Az órákat élvezem, mivel Timi nagyon jól átlátja, mi az, amire szükségem van, és könnyen érthetően el is magyarázza. Számomra azért is könnyű a tanulás, mert kedves, barátságos, szimpatikus, segitőkész pedagógus. Bárkinek merem ajánlani Timit mint angol tanárt, mert mindent megtesz a tanítványaiért, hogy megkapják azt, amire szükségük van."

Olga, Írországból :)

 
Edit, J. W. Goethe - Universität, Németország

"Képzett, módszertanilag is felkészült nyelvtanárként ismertelek meg, aki nem csupán ismereteket ad át, hanem kompetenciát is fejleszt. Jó hangulatú, kommunikációt ösztönző légkört teremtettél az órákon. A témák aktualitásával, változatosságával az érdeklődésemet is felkeltetted. A nyelvtani struktúrákat logikusan, lényeglátóan magyaráztad el. A már elsajátított információk ellenőrzésével pontosítottad a kifejezéskészségem és az önálló tanulást is sokféleképp motiváltad. Szerettem az óráidra járni, remélem, lesz még rá alkalmam."

Edit, J. W. Goethe - Universität, Németország

 
Anita, két gyermek anyukája

"Nyelvvizsgára készülök, és amikor megláttam a honlapod, rögtön tudtam, hogy Te kellesz nekem! Már pár alkalom után éreztem a fejlődést, és ez azonnali sikerélményt adott! Tuti, hogy a nyelvvizsgán is könnyen veszem majd az akadályokat!"

Anita, két gyermek anyukája

 
Vera, budai marketingcég vezetője

"Sokszor belekezdtem az angoltanulásba, de mindig akadályokba ütköztem, mert nem kötött le a tanár, nem volt érdekes, érthető a kommunikáció, úgy éreztem, egy vagyok a sok közül, és nem számított értem-e, ott vagyok-e, készültem-e az órára, csak fizessek... Nálad mindig elrohant az idő, fel sem ocsúdtam, és már vége is volt az órának, egy percet sem unatkoztam. Mindig nagyon kedves voltál velem, bármi problémám volt, maximálisan segítőkész voltál, és nagyon érthetően magyaráztál mindent. Önbizalmat adtál, hogy merjek megszólalni, még ha nem is tökéletesen, mert attól azért még igen messze vagyok:-)) Na de ami késik... :-)"

Vera, budai marketingcég vezetője

 
Kinga, programozó

"Amikor eldöntöttem, hogy keresek egy angoltanárt, több ember lapját is megnéztem. Akkor lettem biztos benne, hogy Hozzád szeretnék járni, amikor az első email-t váltottuk. Nem győztem olvasni, annyi mindent írtál, és a lehetőségeket, hogy telefonon, emailben, msn-skype, bárhol megtalállak. :) Látszott, hogy mindent megteszel a diákjaidért, és amiben tudsz, a segítségükre vagy. Az óráidon is ugyanezt tapasztaltam. Sok tanárom volt eddig, de Veled tényleg szívesen tanulom az angolt. :) A legfontosabb, hogy sok-sok év angoltanulás után Te vagy az első, akinél egyáltalán meg mertem szólalni angolul. Még ha rosszul is mondtam, akkor is ösztönöztél, hogy sikerülni fog. Köszönöm a segítséged, minden téren."

Kinga, programozó

 
Adél, Batthyány Lajos Gimnázium

"Nagyon nagyon kedves voltál mindenkivel (és szerintem amúgy az életben is mindenkivel az vagy), ami abszolút jó dolog... Az angol órák jó hangulatban teltek, ez is egy ösztönzés nekünk, amiért szívesen vettünk részt az órán. Az is tetszett, hogy figyeltél arra, hogy kinek mi nem megy, és egyaránt gyakoroltunk nyelvtani feladatokat, és beszélgetést is."

Adél, Batthyány Lajos Gimnázium

 
dr. Víg Edina, gyógyszerész és két gyerekes anyuka

Köszönöm, hogy sikerült megszeretnem az angol nyelvtant, végre nincs kuszaság a fejemben az igeidők többségét illetően! Ami a legfontosabb számomra: most már van elég bátorságom megszólalni angol anyanyelvűek társaságában, például ausztráliai utam során is sokat gyakoroltam a nyelvet! Azóta minden lehetőséget megragadok, hogy angol anyanyelvűekkel tudjak beszélni, levelezni. Örök hála Neked, Timi!

dr. Víg Edina, gyógyszerész és két gyerekes anyuka

 
Jocó, Cserháti Sándor Műszaki Szakközépiskola

"Én nagyon élveztem az óráidat, főleg mert jó volt a hangulat és a társaság, és mert a tanulásban is segített, hogy a suli mellett ott is tudtam angolozni. Szerintem legjobban a szókincsem fejlődött, de jól jöttek a nyelvtani ismeretek is. Sokat hallgattunk magnóról szöveget, és sok levelet és fogalmazást kellett írni."

Jocó, Cserháti Sándor Műszaki Szakközépiskola

 
Andi, Nyugat-Magyarországi Közgazdaságtudományi Egyetem

"Szerintem nagyon jól tanítottál, kedves voltál és mindig bátorítottad és ösztönözted az embert. Jó volt, hogy szituációs játékokkal színesítetted az órát.:-) Tényleg nagyon kedves és lelkiismeretes tanárnak ismertelek meg."

Andi, Nyugat-Magyarországi Közgazdaságtudományi Egyetem

 
Kriszti, Kodolányi János Főiskola turizmus szak

"Nagyon élvezem az óráidat, mert minden órán több témakört átölelünk, így sosem válik vontatottá az óra. Nálad nem lehet beleunni semmibe, mert mindig pörgős, jól felépített órákat tartasz! Sose hittem volna, hogy ezt mondom, de nálad megszerettem a nyelvtant. Köszönöm!"

Kriszti, Kodolányi János Főiskola turizmus szak

 
Timi, cégtulajdonos

"Nálad 2 óra többet ért, mint a 3 hetes külföldi nyelvtanfolyam! Tényleg nagyon hatékony módszerrel tanítasz."

Timi, cégtulajdonos

 
Teo, Bristol, UK

"Interneten keresztül, Skype-on készített fel Tímea az angol egyetemi felvételihez szükséges Academic IELTS nyelvvizsgára, amelyet jó eredménnyel tettem le. Sok segítséget nyújtott a készülésben az általa ajánlott irodalom. Pontos és alapos angol ismereteit könnyedén hasznosítottam a nyelvtanulásban. Köszönöm."

Teo, Bristol, UK

 
Bea, fuvolatanár

"A leghatékonyabb nyelvtanár, akivel valaha is találkoztam. Neki sikerült 3 hónap alatt felkészíteni egy sikeres angol alapfokra. Ez nem semmi! Sőt...! Boldog vagyok, hogy együttes munkával megszerezhettem nyelvvizsgámat, ami "életbevágó" volt. Azelőtt más tanárnak egy év alatt sem sikerült! Mindenkinek csak Őt tudom ajánlani, aki gyorsan és persze szorgalommal, kitartással akar tanulni. Biztos lehetsz benne, hogy nála sikerül a nyelvvizsgád! Én már a középfokra készülök, skype-on! :)"

Bea, fuvolatanár

 
Martinecz Gyula, műszaki projektvezető

"Timi előtt nem jártam angol magántanárhoz és semmilyen angol tanfolyamra. 9 alkalom után viszont már magabiztosan beszéltem egy üzleti partneremmel angolul! Benned megtaláltam azt a tanárt, akinél szívesen tanulom az angolt. Minden óráról úgy megyek el, hogy amint lehet, még átnézek valamit, mert többet szeretnék tudni. Nem érzem egyetlen órán sem hogy szégyellenem kéne magam hogy nem tudok eleget, ezáltal mindig kérdezek és mindenre választ kapok. Timi is készül velem az egymásra épülő órákra, és ezáltal azt érzem és gondolom, hogy egy tudatosan felépített felkészülésen veszek részt mely az én elvárásaimnak megfelelően is elég hatékony."

Martinecz Gyula, műszaki projektvezető

 
Bogi, kontroller

"Alapvetően azért Téged választottalak, mert már telefonban azt a könyvet javasoltad, amiből eleve tanulni szerettem volna. Emellett hamar kialakult a kölcsönös szimpátia is. Szerettem a megbízhatóságodat: mindig pontosan megtartottad az órákat, mindig tudtad, hol tartunk, mi volt a házi feladat, stb. Az órák jó hangulatban teltek, de ez nem a tanulás rovására értendő. Együtt kezdtük el az English Grammar in Use-t és kevesebb, mint 30 óra alatt közel a könyv feléig jutottunk. Mindezt úgy, hogy sok magnóhallgatás, szövegértés és szóbeli kommunikáció is volt. A kommunikatív részt az élethelyzetemhez, érdeklődési körömhöz alakítottad, ami szintén nagyon tetszett. Összességében sokat fejlődtem, mindenkinek csak ajánlani tudom az óráidat."

Bogi, kontroller

 

Jogi angol hanganyagok és válaszok gyűjteménye

LEGAL ENGLISH

Több mint 600 jogi angol hanganyag (pl. Oxford, Yale, Harvard Law School mp3-ak), jogi szaknyelvi kérdések-válaszok kereshető formában + Jogi Angol Klub-tagság email-értesítővel a friss jogi angol kérdésekről és külföldi állásokról.


Nem töltötte ki a név mezőt.

Nem adta meg, vagy hibásan töltötte ki az e-mail cím mezőt.

A gyűjteményhez egyet kell értenie az ÁSZF-el.

Ingyenes anyag igényléséhez hozzá kell járulnia.

Jogi angolt tanulók mondták

"Állásinterjú miatt kerestelek meg, és az általad emailes oktatás keretében küldött feladatokat - anyagokat nagyon jónak találtam! :) Köszönöm szépen! A feladatokat az interjún könnyen ...
dr. Cserba Tamás ügyvédjelölt
"Szaknyelv oktatása esetén – az általános elvárásokon felül – számomra fontos, sőt meghatározó szempont, hogy azt szakember végezze ( ami ritkaság ), továbbá hogy a szakirodalomról napr...
Dr. Csapó Krisztina, jogtanácsos

Általános angolt tanulók mondták

Andi, Nyugat-Magyarországi Közgazdaságtudományi Egyetem
"Szerintem nagyon jól tanítottál, kedves voltál és mindig bátorítottad és ösztönözted az embert. Jó volt, hogy szituációs játékokkal színesítetted az órát.:-) Tényleg nagyon kedves és l...
Andi, Nyugat-Magyarországi Közgazdaságtudományi Egyetem
Bogi, kontroller
"Alapvetően azért Téged választottalak, mert már telefonban azt a könyvet javasoltad, amiből eleve tanulni szerettem volna. Emellett hamar kialakult a kölcsönös szimpátia is. Szerettem ...
Bogi, kontroller

Kövesd a frissítéseket

 

Oldaltérkép

 
Ugrás a lap tetejére †
 

© 2008-2023 Minden jog fenntartva. Oldaltérkép

A honlapon elérhető internetes felületen feltett kérdés alapján adott válaszok csupán a tájékoztatás célját szolgálják, nem tekinthetők konkrét ügyben adott jogi tanácsadásnak; a honlap fenntartójaként kifejezetten kizárunk minden felelősséget bármilyen, az ingyenes kérdés-válasz keretében adott válasz alapján kifejtett tevékenység vagy mulasztás tekintetében. A honlapon elérhető tartalmak nem minősülnek sem jogi tanácsadásnak, sem ajánlattételnek, sem pedig ajánlattételre történő felhívásnak.

Készítette, fejlesztette: Nagy Rómeó